Skoglig kandidatexamen – nu på distans!

Nu öppnar Linnéuniversitetet upp två nya utbildningsfilialer, Sävar och Gävle, för att göra Skogskandidatprogrammet ännu mer tillgänglig för dig som bor i norra och mellersta Sverige. Bakom denna satsning står skogsnäringen i samverkan med Linnéuniversitetet och Skogforsk.

Utgå från din befintliga hemort och få en skoglig kandidatexamen genom ett hybridupplägg där du kan balansera distansstudier och digitala klassrum med verkliga möten i Sävar, Gävle eller Växjö. Utbildningen tar dig bortom klassrummet och du kommer få kunskap om både skogen och skogsindustrin. Ledande företag inom skogsnäringen involveras som gästföreläsare och guider vid studiebesök och exkursioner. Detta säkerställer att din utbildning är relevant och ökar dina chanser till anställning efter examen.

Vill du eller någon du känner vara med och forma din framtid i en bransch som gör skillnad? Sök en skoglig universitetsutbildning!

- Vi är glada att vara en del av den här satsningen av många anledningar. För personer mitt i livet kan vardagspusslet vara svårt att få ihop och då kan närheten till de fysiska träffarna inom utbildningen vara avgörande. Fler filialer ökar möjligheterna för fler att söka, vilket gör att vi kan öka såväl inflödet av sökande som mångfalden bland dem. Vi uppmuntrar att LNU tänker nytt och öppnar upp för ännu fler att söka sig till skogliga utbildningar, något som gynnar både oss och branschen i stort, säger Sarah Söder, People & Culture Partner på Stora Enso Skog.

För mer information och anmälan till respektive utbildning:

Studera på SLU

Studera till skogskandidat på Linnéuniversitetet

Studera till Skogstekniker på Gammelkroppa

 

Sarah Söder

Sarah Söder

People & Culture Partner